Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Minimesse Tynset

Tynset kulturhus Torvgata 1,Tynset

Velkommen til minimesse i Tynset Kom innom Hjelpemiddelspesialisten for å få kunnskap om våre produkter. Det vil også være en god anledning til å prøve flere av produktene. Ta med deg en venn og sett av noen timer sammen med oss. Det blir servert varm drikke, faglig påfyll og god stemning. Messen er gratis.

Minimesse Brandbu

Granvang Hovsvegen 2,Gran

Velkommen til minimesse i Brandbu Kom innom Hjelpemiddelspesialisten for å få kunnskap om våre produkter. Det vil også være en god anledning til å prøve flere av produktene. Ta med deg en venn og sett av noen timer sammen med oss. Det blir servert varm drikke, faglig påfyll og god stemning. Messen er gratis.

Minimesse Biri

Biri Travbane Paradisvegen 7,Biri

Velkommen til minimesse på Biri Kom innom Hjelpemiddelspesialisten for å få kunnskap om våre produkter. Det vil også være en god anledning til å prøve flere av produktene. Ta med deg en venn og sett av noen timer sammen med oss. Det blir servert varm drikke, faglig påfyll og god stemning. Messen er gratis.

Aktivitetsdag Storås Stokke

Storås Stokke Skiarena Storås

Velkommen til aktivitetsdag i Stokke! Her vil det være muligheter for å prøve sykler i variert terreng og trygge rammer. Scan QR koden og meld deg på (maks 50 personer pr. time)

Minimesse Vinstra

Peer Gynt Hotel & spiseri Rustvegen 81,Vinstra

Velkommen til minimesse på Vinstra Kom innom Hjelpemiddelspesialisten for å få kunnskap om våre produkter. Det vil også være en god anledning til å prøve flere av produktene. Ta med deg en venn og sett av noen timer sammen med oss. Det blir servert varm drikke, faglig påfyll og god stemning. Messen er gratis.

Aktivitetsdag Skien

Skien fritidspark

Velkommen til aktivitetsdag i Skien fritidspark! Her vil det være muligheter for å prøve sykler i variert terreng og trygge rammer. Scan QR koden og meld deg på (maks 50 personer pr. time)