Denne sommeren bestemte Gunhild fra Lillehammer og søstrene seg for å sykle «Tour de Dovre», en 3 dagers tur som skapte minner for livet!

Etappene var delt inn slik:

  • Dombås til Hjerkinn med 30 km
  • Hjerkinn til Grimsdalshytta med 60 km
  • Grimsdalshytta til Dombås med 40 km

Hele runden var veldig godt tilrettelagt for min Easy Rider sykkel hvis man velger å ta Rv29 fra Hjerkinn til Folldal. Vi derimot, valgte å sykle Kvitdalen fra Hjerkinn Fjellstue. Det ble litt utfordrende med trehjulssykkel, men med mange gode hjelpere (som strømmet til) fikk vi både sykkelen og meg gjennom stipartiet.

Sykkelen holdt hele turen

– Hele turen ble gjennomført med «Recipe-Extra Power», noe som gjør det lett å sykle. Jeg passet på å slå av all strøm i lange nedoverbakker, samt kjøre på trinn 1 på hjelpemotoren så ofte det lot seg gjøre. Det gjør at batterikapasiteten blir veldig bra og holder lenge.

Jeg er så imponert over hva Easy Rider tåler og batterikapasiteten var upåklagelig. Alt fungerte helt topp fra start til mål.

«Takk for at dere hos Hjelpemiddelspesialisten importerer slike flotte sykler og gjør det mulig for oss med helseutfordringer å komme oss ut i naturen»

Send inn din brukerhistorie du også ved å gå inn på forsiden på vår nettside, eller send mail til anneli@hm-spes.no


arrow_back Tilbake til artikler