Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Hjelpemiddelmessen – Bodø

Bodøhallen, Bodø Spektrum Plassmyrveien 11,Bodø

NAV Hjelpemiddelsentral Nordland i samarbeid med leverandører arrangerer Nord-Norges største: HJELPEMIDDELMESSE Vi oppfordrer alle til å besøke messen, da det er en unik mulighet til å prøve ut og bli kjent med produkter innen arbeidsliv, skole/utdanning, dagligliv, lek og fritid, samt treffe rådgivere og Hjelpemiddelspesialisten. Målgruppe: • Barn, ungdom, voksne og eldre med nedsatt funksjon […]

Sykkeldag – Nordreisa

Nordreisa videregående skole Hovedveien 18,Storslett

Hjelpemiddelspesialisten, Bardum, Caretec, og Medema inviterer til sykkeldager i Troms! Her vil det være muligheter for å se og prøve våre sykler, samt treffe representanter fra de ulike leverandørene. Sted: P-plass ved Nordreisa v.g.s Påmelding gjøres ved å sende mail til: jp@caretec.no Velkommen - vi gleder oss til å se dere!

Sykkeldag – Tromsø

Tromsøhallen Templarheimen, 9010 Tromsø,Tromsø

Hjelpemiddelspesialisten, Bardum, Caretec, og Medema inviterer til sykkeldager i Troms! Her vil det være muligheter for å se og prøve våre sykler, samt treffe representanter fra de ulike leverandørene. Sted: Ute ved Tromsøhallen Påmelding gjøres ved å sende mail til: jp@caretec.no Velkommen - vi gleder oss til å se dere!