Om oss

Hjelpemiddelspesialisten sørger for en bedre livskvalitet for våre kunder ved bruk av hjelpemidler og aktivitetshjelpemidler for alle aldre.

Individuelle løsninger
– spesialtilpasninger

Vi skreddersyr gjerne våre standardprodukter slik at de passer optimalt til hver enkelt bruker. Det kan være både små og store tilpasninger og ombygninger, og vi er alltid klare med de beste løsningene.

Les mer om Hjelpemiddelspesialisten arrow_forward

Vårt verksted

Vi har et stort verksted med dyktige og innovative medarbeidere som har mulighet og maskinell til å gjøre alle de endringene som er nødvendige. Sammen med bruker, terapeut og hjelpemiddelsentral finner vi frem til de beste individuelle løsningene i hvert eneste tilfelle.

Våre serviceteknikere

Våre serviceteknikere er et kreativt ledd i vårt team hvor alt fra enkle produktjusteringer til større spesialtilpasninger blir planlagt og utført. Ingen spesialtilpasninger er standard, hvilket betyr at serviceteknikerne gjør tilpasninger helt basert på brukerens spesifikke behov.

Søm

Vi har muligheten til å gjøre endringer på alle våre produkter slik at brukeren får den optimale nytten av produktet.

Vår sømmerske Vui, som har jobbet med søm i 23 år, syr og lager spesialtilpasninger til alt fra små puter, skøytebeskyttelser av lær, polstringer, seler, belter til trekk til puter og brystbeskyttelse. Målene og tegningene kommer fra våre salgskonsulenter.

Les mer om våre spesialtilpasninger arrow_forward