Hjelpemiddelspesialisten

Hjelpemiddelspesialisten finner de beste løsningene for hver enkelt, enten det er sitte-, stå-, liggeenheter eller å være i aktivitet som gjør at din livskvalitet blir bedre. Sammen med deg, terapeut og hjelpemiddelsentral finner vi sammen frem til de beste individuelle løsningene i hvert eneste tilfelle.

Siden 1997 har vi i Hjelpemiddelspesialisten hatt fokus på å gi kundene våre den høyeste kvalitet og kompetanse på de beste produktene. Vi legger stor vekt på å bygge relasjoner og kvalitetssikre alle ledd i bedriften.

Hva vi gjør

Vårt spesialområde og hovedfokus var på tekniske hjelpemidler til barn og ungdom, men så at etter at våre kunder/brukere har passert ungdomsårene har man også stor nytte av våre produkter. Med et stadig voksende produktsortiment har vi vokst oss til et firma som dekker alle aldersgrupper.

Vi er de første i landet på formstøpte sitteenheter og en ledende aktør på tekniske hjelpemidler til barn, ungdom og voksne. Alle produkter som leveres via vårt firma har vi vært med på å videreutvikle, og funnet løsninger for det bedre for kundene.

Våre kontorer

Vi er et landsdekkende firma med hovedkontor på Rosenholm i Oslo.
I tillegg har vi 7 regionale kontorer i: Bodø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Skien, Kristiansand og Lillehammer.

 

Vi ser frem til et positivt samarbeid og et inspirerende møte med nye utfordringer og oppdragsgivere.

 

Ta gjerne kontakt med oss!

 

Se våre ansatte arrow_forward