Alderen er ingen hindring

Erling (99) fra Åsnes Finnskog syns det er bra for kropp og sjel å ta noen turer på sykkelen. Med sin Easy Rider kan det bli noen skikkelige lange turer og som regel er en sykkeltur på 3 mil ingen stor utfordring.

Jeg har jo hjelpemotor på sykkelen da. Så det blir egentlig litt for lett i blant. Derfor kjører jeg et par økter om dagen inne på trimsykkelen på bofelleskapet

Erling er en godt voksen mann og på Luciadagen, 13 desember, blir han 100 år! Hodet er i skjønneste orden og det er krefter i bena etter milevis på sykkelen i mange år.

Det ble ingen skiturer nå sist vinter. Men syklinga går bra enda. Så det blir å utvide turene litt etter hvert nå
Ikke redd for trafikken

Det er mange fine gang- og sykkelveier i Åsnes og sykling på både asfalt og grus er ikke noe problem.

Les mer om Erling og hans sykkelturer på Østlendingen+


Easy Rider m/hjelpemotor

Easy Rider er en trehjulssykkel som skiller seg ut fra andre trehjulssykler. Den har lav innstigning med lav og stabil sittestilling. Hjelpemotoren er med på å gjøre sykkelopplevelsen enda bedre, og sammen med 8 gir gjør dette at sykkelen takler lange turer i ulikt terreng og tempo.


Easy Rider Junior

Aktivitet og frisk luft er like viktig for voksne som for barn. Easy Rider Junior passer for barn fra ca. 4 års alderen og leveres også med hjelpemotor. Trykk på knappen «Easy Rider Junior» for å lese mer om sykkelen.


arrow_back Tilbake til artikler