Utprøvingsdag aktivitetshjelpemidler – Batnfjordsøra

25.april - 10:00 - 14:00

Laster Arrangementer

Om arrangementet

Velkommen til utprøvingsdag og visning av produkter i nytt sykkelanbud i regi av NAV Hjelpemiddelsentral Møre og Romsdal.

Om man har søkt om et aktivitetshjelpemiddel, eller har tenkt å søke, kan man gjøre utprøving av utstyr denne dagen. Dette blir også det arrangementet der terapeuter, kommunale teknikere og andre interesserte får anledning til å se, prøve, sammenligne og gjøre seg kjent med produkter i ny rammeavtale for sykler, sykkelfronter og støttehjul, som kommer 1.mars 2024.

Utprøvingsdagen bruker å være godt besøkt. Vi ønsker at personer som skal prøve utstyr melder seg på arrangementet og at fagpersoner som bistår med kartlegging i forkant av utprøving, søknad, opplæring og evaluering, følger opp utprøvingsdagen for å sikre dokumentasjon av valg av hensiktsmessig løsning. Utprøvingsdagen i seg selv, er ikke nok til at kartlegging og valg av løsning blir ivaretatt. Alt utstyr vil ikke kunne være tilgjengelig i alle størrelser og konfigurasjoner. Ta kontakt med oss i god tid for å sikre at vi har med nødvendig utstyr og tilbehør i den enkelte sak.

Arrangementet foregår utendørs. Kle deg etter været!

Påmeldingsfrist: 19. april
Påmelding her

Sted:
Kunstgrasbana ved Batnfjord IL klubbhus 
6631 Batnfjordsøra 

Detaljer

Dato:
25.april
Tid
10:00 - 14:00
Kategori for Arrangement: