Fusjonerer

Styrene i Hjelpemiddelspesialisten og HandiNor besluttet i år å fusjonere HandiNor inn i Hjelpemiddelspesialisten. Ved å være ett og samme firma, kan vi som en samlet enhet jobbe mot felles mål og være en ledende leverandør av aktivitetshjelpemidler.

Hjelpemiddelspesialisten

Siden 1997 har Hjelpemiddelspesialisten levert tekniske hjelpemidler til barn og ungdom. Med et stadig voksende produktsortiment har vi vokst oss til et firma som dekker alle aldersgrupper, og var de første i landet på formstøpte sitteenheter og en ledende aktør på tekniske hjelpemidler til barn, ungdom og voksne.

HandiNor

HandiNor har vært en nisjeaktør siden 1989 med formål å utvikle, produsere, ombygge og spesialtilpasse aktivitetshjelpemidler for barn, ungdom og voksne.

Endringer

Sammenslåingen vil ha liten endring for våre kunder. Vi vil fortsette som Hjelpemiddelspesialisten og alle produkter fra HandiNor vil fremover leveres fra Hjelpemiddelspesialisten. Det vil ikke gjøres endringer i vår bemanning.

I løpet av høsten vil alle våre sosiale medier sammenslås til en og samme side, hvilket betyr at du som følger HandiNor på Facebook, LinkedIn, Instagram etc. bør nå følge Hjelpemiddelspesialisten.


arrow_back Tilbake til artikler