Foredragsholder vil være fysioterapeut Dorte Støvring som har mange års erfaring med sittestillingsanalyser og posisjoneringsproblematikk i Norge, Sverige og Danmark. Dorte arbeider som klinisk fysioterapeut og foreleser. Hun er en svært ettertraktet kursholder og underviser i tilpasning av hjelpemidler til brukere, samt 24-timers posisjonering for terapeuter og pleiepersonell i Norden. I tillegg til sitt daglige virke har hun vært foreleser på flere sittesymposier i Europa og forsetter å delta på disse for oppdatert klinisk praksis og undervisning.

Kurset vil ha en praktisk/teoretisk innfallsvinkel til tema. Kurset vektlegger at den enkelte deltaker skal få arbeide praktisk for å videreutvikle sin teoretiske forståelse og praktiske ferdighet i posisjonering av rullestolbrukere med moderate til store deformasjoner. Dette ønsker vi å oppnå ved teori i plenum, video med ”hverdagsbilder”, praktiske øvelser og gruppearbeid.

Om Dorte Støvring

Dorte Støvring er utdannet fysioterapeut og har mange års erfaring med sittestillingsanalyser og posisjoneringsproblematikk i Norge, Sverige og Danmark.

Praktiske opplysninger

Dato:
Tirsdag 19. november (8.45-16:00)
Onsdag 20. november (8:30-15:30)

Sted:
Quality Airport Hotel Stavanger, Sømmevegen 1, 4055 Sola

Deltakeravgift: 1000,- eks mva. Avgiften inkluderer lunsj og kaffe/te. Faktura vil bli tilsendt.

Maks antall deltakere: 25 stk.

Vi gjør oppmerksom på at det er ”førstemann til mølla prinsippet” som gjelder! Etter påmeldingsskjema er sendt inn vil du motta bekreftelse på plass (obs! kan ta noen dager)

Husk evt. informasjon om matallergi i påmeldingsskjema!

Ved spørsmål, ta kontakt med våre salgskonsulenter


arrow_back Tilbake til artikler