Anatomic Motion

Sammen med Anatomic Sitt i Sverige har vi utviklet en dynamisk sitteenhet som gir personer med bevegelsesutfordringer mer frihet ved bevegelse. Anatomic Motion tar dynamisk sittende til et høyere nivå og finnes i 10 faste størrelser, i tillegg til en individuell modell som tilpasses etter mål, for å passe optimalt til alle.

Anatomic Motion har mange justerings- og reguleringsmuligheter for ytterligere tilpasning, i tillegg til gassfjær som demper en hard stopp av strekkbevegelsen for personen, selv når seteryggens fulle bevegelsesutslag er tatt ut.

Anatomic Motion er krasjtestet og godkjent for bruk i bil!


Anatomic Motion – Standard

Anatomic Motion Standard finnes i 10 størrelser fra sittedybde på 25 cm og opptil 55 cm. Sitteenheten kommer med hel sittepute som er anatomisk utformet med sittegrop og benføring.

Anatomic Motion – Individuell

Anatomic Motion Individuell blir laget etter mål eller etter avstøpning av kroppen. Sitteenheten gir større muligheter for tilpasning ved asymmetri.


Sittedelen har bendelere som individuelt kan dybdejusteres og abduseres. Fotbrettene følger bendelerne og kan også individuelt justeres i høyde og vinkel.

Understell

Anatomic Motion kan settes på mange av våre understell. Trykk på knappen for full oversikt over våre prisforhandlede understell.


arrow_back Tilbake til artikler