Hercules Small er mer enn kun et grunnleggende bilsete – det er nemlig utstyrt med viktige tilleggsfunksjoner som sidekollisjonsbeskyttelse, bekken- og benføringer og hodestøtte. Hvert av disse elementene spiller en nøkkelrolle for å oppfylle de strenge sikkerhetsstandardene samtidig som de sikrer barnets komfort og støtte. Det har aldri vært en tryggere måte å sikre komfort på!

Hercules Small er et spesialkonstruert rehabiliteringsete som ikke bare overholder gjeldende sikkerhetsstandarder, men er også designet for å møte fremtidige krav som trådte i kraft fra september 2023. Hercules Small, som er testet i henhold til nyeste R129 standarden som tar hensyn til både front- og sidekollisjoner, tilbyr et høyt sikkerhetsnivå og effektiv beskyttelse for barnet ditt.

Med bare noen få bevegelser foldes Hercules Small rehab bilsete sammen slik at den tar mindre plass og er enkelt å håndtere. Dette forenkler monteringen i bilen og sikrer at setet enkelt kan transporteres og oppbevares selv i mindre bagasjerom (eksempelfigur: VW Polo)

Hercules Small vokser med barnet

Hercules Small kan justere hodestøtten (8,5 cm i bredden og 3 cm i høyden), rygghøyden (kan justeres med 24 cm) og setedybden (kan justeres trinnløst med hele 6 cm.).


arrow_back Tilbake til artikler