EXPLORER

EXPLORER er en unik off-road håndsykkel med full uavhengig fjæring, hydrauliske skivebremser, Schlumph Mountain Drive og et utvalg drivverk fra 16-22 gir. Bryststyring som brukes til å holde sykkelen i en rett linje eller forsere svinger mens du bruker håndpedalene.

Easy rider

EASY RIDER er en trehjulssykkel med lav innstigning og sikrer en lav og stabil sittestilling. På grunn av den spesielle sykkelposisjonen får man avlastet rygg, nakke, skuldre og håndledd.

Easy rider junior

EASY RIDER JUNIOR passer for barn fra ca. 4 års alderen. Sykkelen har programmerbar hjelpemotor, vinkelregulerbar komfortrygg, starthjelp og reversfunksjon og fulldemping på bakhjulene.

KIVO PLUS

KIVO PLUS er robust og romslig, og gir flere barn og ungdom muligheten til å være i aktivitet. Ledsageren sitter foran bruker som gir brukeren en ekstra trygghetsfølelse når man til enhver tid kan se og kommunisere med hverandre.

trouble
maker

Med TROUBLEMAKER håndsykkel kan man sykle på veier, sykkelstier og til og med lett terreng.

easy rider 3

EASY RIDER 3 har en helt ny hydroformet ramme som gjør at den har lav innstigning og sikrer en stabil sittestilling med lavt tyngdepunkt.

fat explorer

FAT EXPLORER – en unik håndsykkel som  er designet for ekstreme terrengforhold som for eksempel fjell, turstier og strender.
NB! Sykkelen i vår outlet er sort

XCR
HÅNDSYKKEL

XCR HÅNDSYKKEL er en sporty håndsykkel som er lett, rask og utstyrt med komponenter av høy kvalitet, inkludert hydrauliske skivebremser på alle 3 hjulene. Justerbar ryggstøtte for komfortabel sittestilling.


arrow_back Tilbake til artikler