Svak stemme – sterk røst

Renny Bakke Amundsen er leder for Oslo Syd Parkinsonforening og ivrer for å få folk ut av sofaen. For hver Parkinsonist som kan være hjemme og ikke på institusjon, sparer kommunen millioner av kroner, og man får god trim i samme slengen. Her kan du lese Rennys blogg.

Les mer om Parkinsonforeningen her

Det å komme tettere på naturen er også vel å merke seg, og når man kombinerer det med det faktum at det er morsommere å være to, så kan det ikke bli noe annet enn gøy. Det er viktig for Renny og kona hans å gjøre ting sammen og Fun2Go gjør dette mulig for dem.

Renny sykler med Fun2Go og siden denne sykkelen er en tandemsykkel, kan Renny og kona hans sykle og oppleve Norge på sitt beste, sammen. Sykkelen gjør at han kommer seg ut på lengre turer enn om han måtte gå, og gjør at han glemmer smertene.

Man har alltid tid til en pitstopp for is

Distanseskrekk

Renny har god kontakt med sin bydel via Hjemmehjelpen og kjenner godt til tilbudene på nett. Da han kom i kontakt med bydelens fysioterapeut som foreslo en prøvetur med Fun2Go, forelsket han og kona seg umiddelbart i sykkelen.

Sykkelen bruker de alt fra å sykle litt rundt i nabolaget, til en litt lengre tur til Hvervenbukta, da hans kone elsker å ta et kveldsbad om sommeren. Renny, som har Parkinson, trenger derfor aldri å bekymre seg for om han orker hjemturen da sykkelen er elektrisk, og slipper derfor «distanseskrekken» ved at man alltid kommer seg hjem.

Vil du også sende inn din historie med ditt produkt? Send mail til anneli@hm-spes.no


arrow_back Tilbake til artikler