Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Hjelpemiddelmesse Tromsø

Tromsøhallen Templarheimen,Tromsø,Norge

Velkommen til Hjelpemiddelmesse i Tromsø! Her får du muligheten til å se og prøve hjelpemidler fra Hjelpemiddelspesialisten og slå av en prat med noen av våre trivelige medarbeidere. Det vil også være stands fra brukerorganisasjoner, og NAV Hjelpemiddelsentral vil være tilstede med kompetanse innen kommunikasjon, bevegelse, kognisjon, syn, hørsel, tolk, bil, teknikk. Gratis inngang Det […]

Sykkeldag Alta

Finnmarkshallen ,Norge

Velkommen til sykkeldag i Alta Her vil det være muligheter for å se og prøve våre sykler og få svar på spørsmål du måtte ha. Det blir servert kaffe med noe til, og hvis været tillater det, blir det også enkel grillmat!

Sykkeldag i Hammerfest

Hammerfesthallen Seilmakerveien,Hammerfest,Norge

Velkommen til sykkeldag i Hammerfest Her vil det være muligheter for å se og prøve våre sykler og få svar på spørsmål du måtte ha. Det blir servert kaffe med noe til, og hvis været tillater det, blir det også enkel grillmat!

Sykkeldag i Tromsø

Charlottenlund friluftspark Conrad Holmboes veg 89,Tromsø

Velkommen til sykkeldag i Tromsø Her vil det være muligheter for å se og prøve våre sykler og få svar på spørsmål du måtte ha. Det blir servert kaffe med noe til, og hvis været tillater det, blir det også enkel grillmat!